top of page

På vingene med KLM


Vi skal til Afrika! Det høres veldig eksotisk ut, - og det er det også, i alle fall for oss nordboere.

I gangene rundt om står nå fem kofferter klare; to av dem med gaver til barna. Med oss har vi fotballer, strikke-dukker, sokker, kosedyr, hoppestrikk, slengtau, klistremerker, frisbee og penner til alle fra Olav, lederen av HUB-Norge.

Men den største gaven vi har med er kr. 13.000,-, som kommer fra glade givere i Norge. Pengene skal overrekkes til biskop James og er øremerket barna. Det blir en kjærkommen gave, etter måneder med lite mat og sultne maver.

Igjen til dere som har gitt, bidratt med penger eller har strikket sokker; tusen, tusen takk, - dette gir velsignelse!

Tenk om denne givergleden kunne fortsette? For nemlig, fra 1. - 15. desember har HUB sin årlige "1 krones" aksjon - og da er muligheten der, også for dere som ikke fikk gitt denne gangen. Så følg med oss på hjemmesiden. Domenet er fortsatt ikke klargjort, men det ordner seg nok etterhvert. Men bloggen her kan dere følge, og dere som sitter med pc kan enkelt gå inn på den nye hjemmesiden fra menylinjen over.

Reisefeberen er nå mottatt, og spenningen er på topp! Vi gleder oss veldig til det som venter oss og håper vi kan være gode representater for HUB - Hjelp Ugandas Barn. Sist de fikk besøk fra Norge var i 2010, da Olav Solheim reise ned i fire måneder for å sette det hele i gang. En fantastisk og tøff start på noe som betyr masse for de barna som bor og går på sentrene i og rundt Kampala.

Biskop James sier at ungene gleder seg til besøk, og øver inn sanger og danser de skal fremføre ved skoleavslutningene. De er nok like spente de, som oss.

KLM venter oss kl. 06:20 i morra tidlig. Da går ferden først via Amsterdam og en mellomlanding i Kigali, før vi ca. kl. 22:30 lander på Entebbe internasjonale lufthavn. Uganda ligger to timer foran oss. Da starter eventyret!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page