top of page
Kjære HUB-venner,

Høsten nærmer seg og avlingen skal i hus!

 

 

I siste nyhetsbrev (i mai) skrev vi at James hadde sådd mais, og at regntiden var begynt, så det grodde godt i HUB-åkeren i Uganda.

 

I begynnelsen av august fikk vi på ny mail fra biskop James, som forteller oss at alle har det bra, og at deres første innhøsting av mais vil finne sted i begynnelsen av september! 

 

Etter innhøstningen vil maisen bli lagret inne, for senere å bli malt til mel. (Av melet lager de "ugali" - mais-stappe.)

 

​Vi nevnte også at vi ville ha en innsamling, når det nærmet seg innhøstning, slik at vi kunne leie en buss. Drømmen var at barna skulle få være med å høste mais på egen åker! Det hadde vært en stor opplevelse for dem!

Åkeren "vår" er snart klar for innhøsting!

Blir dere med på å oppfylle en drøm - så barna kan være med å høste mais på åkeren? Stort eller lite beløp - alt hjelper!

DSC_6616-kopi.jpg

Det koster USD 600 (ca. NOK 5.500,-) å leie busser for å få ungene til åkeren, sånn at de kan være med på innhøstningen. Det er småpenger for oss, hvis vi alle gir litt, men for disse ungene blir det et varig minne. En dag de alltid vil huske!

 

Vil du være med å spre litt glede så bruk vår kto. 9791.11.35500 eller VIPPS #138297 ditt beløp snarest! Merk gjerne beløpet med "Innhøsting".

 

Skulle du ønske å bli fast støttepartner, se knappen under! 

 

Håper dere alle har hatt en fin sommer. De beste ønsker for en fin høst og takk for at dere står med oss i dette viktige arbeidet!

 

Risøyhamn, 10.08.2018

Olav Solheim

 

bottom of page