top of page
Kjære HUB-venner,

Så stunder det mot jul og et nytt år...

Vi beklager at vi ikke får sendt ut nyhetsbrev på vanlig måte i år, dette grunnet at vi har hatt så mye å gjøre og at det ikke er så mange som kan jobbe med oppdateringer.

Likevel er det en glede og fortsatt kunne være bindeledd mellom barna i Uganda og dere givere.
I november ble det sendt USD 2.000, og etter tre måneder hvor barna hadde sultet, så det ble det kjærkomment å bidra med litt godt mat, og øke fra ett til tre måltider pr. dag den siste måneden av skoleåret.

 

En av senterlederne døde dette året, og det ble en vanskelig overgang, hvor James måtte være ved senteret over lengre tid. Jeg beundrer at en biskop ofrer seg slik for barna, som han gjør. Det forteller også at når han har drevet disse senterstedene i 30 år, uten tilskudd utenom lokale menigheter, så er det garantien HUB-venner har for at midler ikke misbrukes.

 

 

Videre bygging av Senter 1-bygget har stått i stampe, siden jeg tok opp lån på NOK 100.000,- i januar. Jeg har gitt eiendommen min i med alt løsøre til HUB, og denne ble leid ut fra 1. mai dette året. Leieinntektene går til nedbetaling av lånet. Jeg har også avtalt utleie av min leilighet i Litauen fra 15. januar 2017, for ett til to år. Disse inntektene går også til HUB og er skattefrie her.

 

Personlig har jeg avgjort at mitt bidrag skal gå til bygninger og utstyr. Det er fjerde bygg som nå oppføres, men jeg har satt en grense ved to etasjer ved Senter 1.

 

Alt som kommer inn fra givere/partnere går til nødhjelp; som mat, klær, lege og skolemateriell til barna.

 

Jeg fikk e-post fra James, som ba meg takke alle som har gitt penger i året som har gått, og han ønsker dere en God Jul og et Godt Nytt År!

Det samme ønsker vi dere fra HUB!

Varm hilsen fra Olav, Leif-Oddvar og Sverre

21.12.2016

Et tøft og vanskelig år
Litt info om bygging, personlig lån m.m.
Innsamlede midler går til nødhjelp
bottom of page