top of page
Kjære HUB-venner,

Grunnet tørke i flere måneder høstes åkeren to måneder forsinket, og mye av avlingen er tapt. Alt pga. mangel på vann. Kostnaden på prosjektet ble 4.000 dollar høyere enn beregnet. Dette grunnet 70 meter dypere grunnvann. Nå har "The Garden of IMMI" vann, men mangler pumpeutstyr!

 

Det haster derfor å få inn penger til dette innen slutten av september i år, da åkeren igjen skal sås. Etter det vil alle barne på våre tre sentre ha nok mat for hele året, med tre avlinger pr. år.

 

Har du lyst til å hjelpe oss til å få dette prosjektet ferdig? Da vet vi mange blir glade!

 

Fint om givere kan sende penger til vår nødhjelpskonto HUB - kto. 9791.11.35500.

Hastesak om ferdigstilling av brønn-prosjekt! 
Nye pulter på Senter 1  - mars 2019

Mye har skjedd i Kampala

Som dere husker fra sist nyhetsbrev har vi mottatt en stor pengegave fra en dame på 99 år, og vi besluttet dekke inn kjøpesummene av åkeren, som nå har fått navnet "The Garden of Immi". Videre ble det kjøpt inn pulter, kateter og skolemateriell til skolene. Køyesenger, madrasser og sengetøy til de foreldreløse barna som bor på skolene. På Senter 2 ble det bestemt at det skulle bygges et toalettbygg, for å bedre hygienen.

 

Siden det har vi i samråd med HUB Uganda bestemt at vi skulle grave etter vann på åkeren vår, pga. at det i Uganda er tørkeperioder som kan ødelegge for avlingen. Det ble satt i gang å bygge brønn midt i april og 1. juni fant de vann, til stor glede for oss alle. Men dessverre var midlene brukt opp, og de trenger pumpeutstyr for å få vann opp. Se øverst!  

Innsamlingsaksjonen

Vi minner også om vår årlige innsamlingsaksjon som også i år går fra 1. til 15. desember. 

Red Leaves

Vi i HUB ønsker dere en flott høst og takker våre bidragsytere for å stå med oss!

Vårt håp er at dere vil være med å gjøre HUB kjent, gjerne ved å dele både hjemmesiden  og Facebook-siden vår med venner og kjente.

 

Birzai, 07.09.2019

Olav Solheim

bottom of page