top of page
Kjære HUB-venner,

Utrolig mye nytt har skjedd siden siste nyhetsbrev.

 

 

Endelig har vi fått liv i HUBs "nye" hjemmeside. Selv om det gjenstår en del, så håper vi dere har tålmodighet med oss. Den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves. Vi håper jo på drahjelp med å gjøre HUB kjent. I en slik fase er frivillig hjelp vel så viktig som penger.

Vi ønsker også at du deltar med å komme med ideer og innspill til oss. En stor takk til Inger-Johanne for fantastisk jobb med siden.


Fikk du ikke med deg bloggen fra de tre utsendingene våre?  Da har du fortsatt sjansen ved å klikke deg inn på "Gjeste-bloggen" på hjemmesiden vår. Bloggen er et helt eventyr.

 

Helt utrolig å følge med hva damene opplevde. James skriver at han og alle ved sentrene var så takknemlige for at de tok turen. Utenom direkte økonomisk hjelp og gaver, gav det inspirasjon og håp for fremtiden hos dem alle. Det er også viktig at HUB fikk sett alle oppgavene vi må i gang med, og lage en prioriteringsliste for vårt arbeid. Alle manglene visste vi vel om, men vi har også fått bekreftet at hjelp nytter og at James har fått utrolig mye ut av dollarne vi har sendt.

Det var veldig spesielt for meg å få disse inntrykkene gjennom foto, film og beskrivelser av hva de opplevde. Jeg kunne kjenne meg igjen gjennom deres opplevelser, ja, nærmest ta inn inntrykkene som om jeg var tilbake der. Savnet til og med lukta i Kampala. Det er bare å innrømme at jeg satt og sippet som en liten unge, i takknemlighet over hva vi i HUB har fått være med på i Uganda. Takknemlig over å ha en som James som forvalter pengene vi har sendt.

Det kan umulig være en tilfeldighet at jeg møtte han på Island i 2009, hvor jeg fikk være med å dekke tre flybilletter for deltakere som kom fra mange land, og som ikke selv hadde råd til å delta på konferansen. En fremmed mann kom rett bort til meg på flyplassen, og sa: "Du skal til Afrika!" Sannelig er det mye rart som "daler ned fra himmelen", men en invitasjon til Afrika hadde jeg ikke forventet.

Det er en historie for seg selv, men jeg anbefaler sterkt at dere tar "en reise" på bloggen, til Uganda! Inger-Johanne, Grete og Heidi er reiseledere for dere, og de har vært glansbilder som HUB-utsendinger. Jeg er stolt av dem.

 

Innsamlingsaksjonen 01.12.-15.12. er i gang, som en test for oss foran neste års planlagte aksjon. Fint om dere besøker siden og har oss i minne da. Kanskje legge av kr. 1,- pr. dag til neste års aksjon?

 

Ønsker dere å motta nyhetsbrevet vårt, og ikke allerede er på lista, meld dere på via hjemmesidens førsteside!

Birzai, 04.12. 2017

Olav

Uganda-turen
Hjemmeside
Nyhetsbrev
bottom of page