top of page
Kjære HUB-venner,

GOD JUL, - og takk for all støtte gjennom året!

 

 

 

 

Det startet med innvielse av barnehjem med skole ved senter 2, og tre måneder senere ble gjestehus med kjøkken ferdig og tatt i bruk. Dessverre døde vår senterleder, som bodde sammen med barn, og det ble en vanskelig tid for barna der. James med familie måtte derfor bli i en lengre periode ved senteret, inntil ny leder fant seg til rette, og kunne bli en trygg person for barna.

I høst startet planlegging av et større nybygg ved senter 1. Dette kan dere se tegninger av under Prosjekter/Senter 1.


Det ble betalt registreringsgebyrer ved diverse kontorer, samt at skoleledelsen for Kampala var på befaring og ga godkjennelse. I november ble det utført grunnarbeider for USD 7.000. I går ble det sendt 8.500 britiske pund, etter at Verdibanken innvilget et lån på NOK 100.000,-.


Råbygget i underetasjen beregnes å kunne gjøres ferdig for denne summen, og tatt i bruk midlertidig når nytt skoleår starter 1. februar 2016.

Vi hadde planlagt å vente med å sende pengene (som var kommet inn til barna) til kursen på valuta ble bedre. Men så fikk vi inn en  julegave til barna på NOK 10.000,-. James ba derfor om at pengene ble sendt snarest. Han hadde fortalt barna at de nå ville få klær eller sko i julegave + litt ekstra god mat.

 

Det har skjedd bare en gang før i deres liv, da samme giver sendte NOK 10.000,-. Barna kjenner vi jo, de kan jo få steintroll til å smelte! Så nå blir det nyttårsgave i stedet.

Vi i HUB takker på det varmeste for alt dere har bidratt med gjennom året og ønsker dere en velsignet julehøytid og et godt nytt år!

Med hilsen fra styret:

Olav, Leif, Ove, Sverre,

samt James med familie og staben ved sentrene i Uganda

Uventet julegave
Planlegging av nytt, større nybygg ved senter 1
Fra glede til sorg på senter 2
bottom of page