To enker får nytt hus!

HUB hjelper enker med barn til nytt sted å bo             

Mange enker med barn har trange kår, og er det noen vi ønsker å hjelpe, så er det barna.

I april 2020 ble det overført USD 7.000, til kjøp av et jordstykke og bygging av hus. Meningen var at det skulle bli stilt til rådighet for en enke med barn, men det endte med at det flytter inn to enker, og begge har barn. Området er såpass stort at det også kan dyrkes rundt huset, både til dem som skal bo der, og kanskje det også blir et ekstra tilskudd til sentrene vi allerede støtter.

I dag står huset der, enkene har flyttet inn, og har allerede plantet bønner. Det gror godt i åkeren, og bønnene kan høstes mot slutten av året. Vi er takknemlige for å kunne nå andre trengende også, ikke bare barna på sentrene våre. Når dette kan kombineres med matauk til sentrene, er vi glade for at planen ble realisert.

Vi håper å kunne legge ut flere bilder senere, kanskje når det blir innhøsting?

Huset er på plass og to enker med barn har allerede flyttet inn!

Sist i juli 2020 - Da er huset allerede oppe, og etter info fra James er både enkene og barna på plass. Og de har allerede rukket å sette bønner som kan høstes senere i år. Da venter vi spent på noen bilder etterhvert, så vi får se hvordan de har det og finner seg til rette.

Juli 2020 - Og så er de i gang. Og er det noe de kan uganderne, så er det å jobbe. Så her går det unna... (Trykk på pilene for å se flere bilder.)

Nok et jordstykke er kjøpt - klart for bygging av hus og dyrking av mat

April 2020 - Det er et frodig stykke land som det her skal bygges hus og ta i bruk jorden til å dyrke bønner og diverse på. Står det allerede et banantre innimellom gresset?

© 2017 av HUB -

Hjelp Ugandas Barn - med Wix.com

Telefon:
+47 336 10 710

+47 759 10 350

Kontaktinfo: 

HUB (Hjelp Ugandas Barn) 
Adr: Skjoldehamnveien 1400, 8484 Risøyhamn
E-post: ugandas.barn@gmail.com

  • Facebook Social Icon