top of page

Studieplass for en ung enke

HUB har valgt å hjelpe en ung enke med utdannelse, slik at hun kan få oppfylt drømmen sin, nemlig å bli lærer innen design og søm. 

Winnie er en flott, ung kvinne, men som ikke har hatt det så enkelt her i livet.  Hun kom litt skjevt ut, men har nå fått en ny start og har fått noe å leve for.

 

Etter år med en tøff bakgrunn, og mye "bagasje", har nå livet tatt inn på en ny vei, og hun har fått håp for seg og sønnen sin. Hun har møtt Jesus og blitt en kristen, og har fått en ganske annen hverdag. Nå er hun en god mor for sin sønn, og har også fått en omsorgstjeneste  for en annen kvinne som har levd det samme livet som hun har levd.

 

Drømmen hennes var å kunne studere design og søm, utdanne seg til lærer og etter endt utdannelse, få seg en jobb, slik at hun kan undervise andre.

I januar 2018 satte hun seg på skolebenken, og nå er hun igang. Det er en glede for oss i HUB og kunne hjelpe henne til et bedre liv!

Et kort møte med Winnie...
HUB-utsendingene

Det var et hjertelig møte, da HUB-utsendingene fikk en kort prat med Winnie i november 2017.

De møtte en smilende og glad jente, som ønsket å fortelle om livet sitt, og hva som hadde skjedd med henne etter at hun hadde møtt Jesus.

 

Hun er tilknyttet en menighet, og la ikke skjul på at nå hadde hun det godt. Hun hadde igjen omsorgen for sønnen sin, og de bodde i et rom i tilknytning til kirken.

Hun gledet seg veldig til skolestart i januar, og ble veldig rørt da Heidi leverte henne et lite syskrin med diverse, som hun var blitt minnet om å ta med til henne.

Det er fantastisk at HUB kan få hjelpe mennesker til et bedre liv!

Skolen og utdannelsen er i gang...

Så er dagen endelig her, - en høytidelig dag foran symaskinen....

Semesteroppgaven er utdelt, - spennende...

Det lille syskrinet med litt utstyr, er kjekt til hjemmebruk.

bottom of page