top of page
DSC_6616-kopi.jpg
Kjære HUB-venner,

NYHETSBREV NOVEMBER 2021

 

Det siste året har vært svært krevende for HUB-familien.

Virussykdommen har tatt barna bort fra skole og aktiviteter. Etter at tre voksne og tre barn døde, gikk vi til innkjøp av 12 testapparater og 200 doser forebyggende behandling, samt 200 doser for behandling av de som var angrepet. Vi mistet ingen etter dette, og er takknemlig vår innsats gav et så godt resultat. Vår leder James ble sterkt angrepet av korona, men etter omfattende behandling på sykehus er han utskrevet og er i gjenoppbygging av krefter.

 

I HUBs hage - "IMMI´s Garden" - ble alt nedstengt av myndighetene. Så først nå har vi fått sådd frø for ny avling.

I disse dager går barna sultne og skolene er fortsatt stengt. Dekning av lærerlønninger er ikke på plass, så skolene nektes åpnet i januar, før myndighetene har fått garantier.

 

Vi i HUB - Hjelp Ugandas Barn - starter 1.desember vår årlige 2-ukers pengeinnsamling. I år går pengene bl.a. til lærerlønninger,  så vi håper å få inn nok penger tids nok til å åpne skolene i januar.

 

Håper dere vil hjelpe oss å hjelpe i denne vanskelige tiden!

 

Vi vil benytte anledningen til ønske våre venner en God Jul og et Godt Nytt År, og takke for at dere står med oss og vårt arbeide! 

 

Skulle du allerede nå ønske å gi en gave, kan dere sende penger til vår nødhjelpskonto

HUB - kto. 9791.11.35500. 

Merk gjerne betalingen med det du vil at pengene skal gå til.

Et tungt og krevende år for HUB-familien i Uganda

candle-3837577_640.jpg

Vårt håp er at dere vil være med å gjøre HUB kjent, gjerne ved å dele både hjemmesiden  og Facebook-siden vår med venner og kjente.

 

Birzai, 15.11.2021

Olav Solheim

bottom of page